Enkelivauva

Enkelivauva on tuottoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, jonka avulla haluan tukea vanhempia, joiden vauva on kriittisessä tilanteessa tai jotka ovat menettäneet vauvansa raskauden tai synnytyksen aikana, tai vähän sen jälkeen. 

 

Missioni on auttaa vanhempia muistamaan kallisarvoiset hetket vauvansa kanssa, sillä vauvan olessa kriittisessä tilanteessa ei kuvamuistojen tallentaminen tule aina vanhemmille mieleen. Vauvansa menettäneillä ei ole mahdollista ikuistaa vauvan kasvua leikki-ikäiseksi ja siitä lapsuuden kautta aikuisuuteen, jolloin kuvat vauvasta ovat erityisen tärkeät.

Toimintani keskittyy tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle, mutta tavoitteeni on saada järjestöön mukaan muita ammattivalokuvaajia, jotta voimme tulevaisuudessa tukea vanhempia koko Suomessa, paikkakunnasta riippumatta.

Perhe saa ilmaisen lahjan digitaalisten kuvien muodossa, joita on viisi kappaletta, sekä oikeuden teettää digioikeuksista paperikuvia ja muita kuvatuotteita omaan käyttöön.

Ota rohkeasti yhteyttä, olet sitten vauvan vanhempi tai tiedät perheen, jota toimintani voi auttaa elämän raskaassa tilanteessa.

044 9705 385 tai kuvasi@johannakempfphotography.com

Rakaudella,

Johanna

Ps. jos olet ammattivalokuvaaja ja haluat tehdä tällä tavoin hyvää, ota yhteyttä - meitä tarvitaan monia, sillä vauvan kuolema on yleisempää kuin tiedostetaan.

  @Johanna Kempf Photography /  ALL RIGHTS RESERVED