KOLME KAUNISTA JA LIISA IHMEMAASSA

June 14, 2015

 

Olo oli kuin Liisalla ihmemaassa, kun mietin pääni puhki mitä niin kaunista voisin kamerani avulla luoda, että saisin itsenikin innostumaan niin, ettei uni tule ja teen kuvia nukkuessakin. Kuvaajalle näes käy jossain vaiheessa niin, että mikään ruutu ei enään säväytä, jollei sitä ole tuskalla, hiellä, kyynelillä, uusilla tekniikoilla ja opiskelulla saatu aikaiseksi.

 

Tarve luoda jotain kaunista oli suorastaan jumalaton ja ryhdyin miettimään, mikää saa sydämeni laulamaan - vauvat ja kukat! Joten hopsis kopsis vauvaa etsimään ja kukkakauppaan, kaupan kauneinta kukkaa valitsemaan. Lomassa vähän sketsien piirtelyä, photoshopin opiskelua ja pari valokuvauskurssia ja voilá ajatus ja suunnitelma olivat valmiina. Onni onnettomuudessa kävi, sillä vauvan ja tuoreen äidin, jonka ihanan masunkin sekä masuasukin olin saanut kuvata, lisäksi studiolle tulla tupsahti mummi. Kolmen sukupolven edestä toinen toistaan kauniimpia naisia tai no pitää sanoa tässä tapauksessa kaksi naista ja yksi naisen alku. Mutta prinsessa mikä prinsessa, varsinkin, kun oli syötävän suloinen sellainen, nykerönenineen ja tumman tukan pehkoineen.

 

Sanotaan ettei makeaa mahantäydeltä, mutta kun elämä on joskus ruttua ja sen keskelle saa tälläistä vaalenpunaista höttöä ja ruusua, niin antaa mennä vain.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vauvan isä ei tällä kertaa päässyt vauvakuvaukseen mukaan, joten otamme session uusiksi, kun kesä on kauneimmillaan ja kuumimmillaan, jolloin nyyttikin pärjää luonnonhelmassa vaikka nakuspellenä.

Onneksi isä kerkesi masukuviin perheen karvaisen kaverin kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

February 25, 2017

February 21, 2017