Pikku Prinsessa

 

Omenankukkien aikaan sain työskennellä aivan ihanan Pikku-Prinsessan ja perheen karvakorvan kanssa. Prinsessalla ei ollut maailman paras päivä, vähän harmitti, kun piti kuvaukseen lähteä pitkän työpäivän jälkeen - kyllähän se on työtä Prinsessoillekin koko päivän hoitopaikassa olla ja leikkiä. Onneksi oli karvakorva kaverina vaikka tämä koiruus olisi halunnutkin lähinnä kirmata omenapuiden katveessa.

 

Tässä iässä Pikku-Prinsessojen kanssa kuvailu voi olla täysiosuma taikka todellinen huti! Vähän jänskätti miten tässä käy, sillä joskus elämä voi olla pikku-ihmisellekin yhtä ruttua, mutta neitokainen niin oli hurmaava, todellinen aurinkoinen kaunotar vaikka välillä piti vähän murjottaakin, että kuvista tuli suloisia, ja äiskä ja iskä olivat onnellisia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

February 25, 2017

February 21, 2017

February 22, 2016

July 9, 2015

Please reload