Vuoden hääkuva 2016 ja Julian & Matin ihanat häät

February 6, 2016

 

 

 

Mamma Mia! Miten voin näitä häitä kuvailla muuten kuin, että Julian ja Matin häät olivat kuin todeksi tullutta unta. Tiedän, mikä klisee! Sanonhan aina juuri näin. Mutta tiedätkö, jokaisten häiden pitäisi tuntua juuri tältä, sillä toivon, että jokainen voi tämän tunteen ja päivän kerran elämässään elää. Onneksi voin kokemuksesta sanoa, että jokaiselle hääparille päivä on juuri niin täydellinen kuin se vain voi olla.

 

Mikä tästä päivästä teki ainutlaatuisen? Upea maalaisromanttinen miljöö; kartano tanssipihoineen, peltoja ja maaseutua silmän kantamattomiin, rustiikkinen, mutta ah niin klassisen kaunis interiööri ja mikä morsiussviitti!

Parista puhumattakaan. Näiden kahden kanssa oli helppoa olla kuvaaja, sillä he olivat umpirakastanuneita ja se näkyi katseista ja kosketuksista, nämä kaksi olivat joukossakin "kahden". 

 

Kuvaajan näkökulmasta tämä oli yhtä juhlaa, sillä wow-elämyksiä tuli useammankin kuin kerran kuvia ottaessa. Ehdoton suosikkini on yhä edelleen Vuoden Hääkuva 2016 kilpailun voittaja "lainakengissä", mutta kyllä oli mukava katsoa kuvat taas kerran läpi ja fiilistellä koko hääpäivää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

February 25, 2017

February 21, 2017