TAAPEROT

February 25, 2017

1v. on vielä vauva, vaikka tuntuukin jo isolta kasvettuaan toukasta touhuavaksi taaperoksi. Parasta 1-vuotiaissa on se, että touhuissa ja ilmeissä löytyy. Vanhemmat tosin ovat aina hermona, jotta eihän tuosta durasellista saa kuvan kuvaa, kun ei lattia riitä menijälle - on se sitten nelinkontin tai jo kahdella jalalla :D 

 

Myönnettävä se on, jotta tulee näitä 1v. kuvatessa hiki, mutta 2v. verrattuna ovat nämä menijät vielä etanoita. 3v. antaa jo kunnon haasteen ja 4v. kanssa on jo jatkuvan perässäjuoksun vaarana sydämentykytykset, kuivuminen ja jalkakrampit - vaan minkäs teet, jos tämä on elämän parhautta :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

February 25, 2017

February 21, 2017

February 22, 2016

July 9, 2015

Please reload

Please reload

Search By Tags