VAALEAA VAAN EI HAALEAA

May 5, 2017

 

Kesä ja häät tekevät tuloaan ja samalla huomenlahjakuvausten aika. Moni miettii uskakallanko, olenko tarpeeksi kaunis, mitä jos kuvat eivät onnistukaan. Pelko pois, nainen kuin nainen on kaunis, olet sitten pulleampi tai hoikempi, nuori tai varttuneempi, tumma tai vaalea - vaalea kun ei kuitenkaan tarkoita haaleaa. Kuvista tulee aina kauniita ja sinä sen keskiössä, kun kuvaukseen panostetaan aikaa ja kuvaaja tietää mitä tekee.

Meikillä, kampauksella ja rekvisiitalla on myös, ainakin, vähän väliä.

 

Kävin itse kaikki negatiiviset jossittelu-ajatukset läpi, kun muutama vuosi sitten halusin yllättää mieheni sensuelleilla kuvilla. Hän näki minut maailman kauneimpana naisena, kun itse katsoin peilistä nähden vain koulukiusatun ja mollatun tytön ylimääräisine kiloineen, synnyttämisestä raskausarvista seeprankirjavan vatsan ja 38v. iän. Jouduin tässä vaiheessa tarkastelemaan itseäni mieheni silmin, vaan en päässyt samaan utopistiseen lopputulokseen kuin hän.

Onneksi tosin huomasin, että sääreni ovat kyllä aika buenot, kasvoni ihan kivat; sellaiset kurren kasvot; lapselliset, vähän pyöreät, mutta söpöt. No, mikä jottei näillä mennään ajattelin, kun ystäväni, joka oli aloittanut valokuvaajana, vielä tsemppasi kovasti ja sanoi, että "peitetään vähän sieltä mistä itsevarmuus puuttu ja annetaan ymmärtää vaikkei annettaisikaan".

 

Siitä se sitten lähti, ihan lapasesta suorastaan, kun ajattelin miestäni ja hänen ilmettään, kun saa hän odottamattoman lahjan. Ja se ilme oli kuule miljoonan euron arvoinen <3

Kuvani riippuvat yhä edelleen meidän Saksan kodin makuuhuoneen seinällä (vain ne tyylikkämmät ja vähän pintaa näyttävät) ja näin jälkikäteen on kiva todeta, että olinhan mä silloin aika kuuma pakkaus suorastaan tai kuten Jore sanois "ei huono".

 

Mutta tässä lienee tarpeeksi minusta, puhutaan sinusta tai vaikka ihanasta morsiamesta, joka kävi kuvattavanani muutama viikko sitten. Morsian säilyköön nimettömänä vaikka upea onkin ja suorastaan malliainesta. Niin ja tiedän mitä ajattelet, hyvähän se on olla tuon näköinen ja mennä kuviin! Vaan mitoilla ei ole niinkään väliä, vaan valolla, miljööllä, kuvakulmilla, naisten välisellä keskustelulla, huumorilla ja kikatuksella, silleen ihanan tyttömäisesti :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

February 25, 2017

February 21, 2017

February 22, 2016

July 9, 2015

Please reload

Please reload

Search By Tags