ASIAKKAIDEN SANOMAA

 

“Rohkea taiteilija, jokainen kuva kertoo tunteen ja tarinan.”

-Laura & Timo-

Haluan kiittää sua henkilökohtaisesti huomenlahjakuvista! Pystyit täydellisesti ikuistamaan morsiameni huomenlahjakuviin juuri sellaisena kuin näen hänet! Olet äärimmäisen taitava valokuvaaja ja morsiameni kaunein nainen ikinä!

-Jukka- 

"Lempeä ja erittäin ammattitaitoinen valokuvaaja. Perehtyy asiakkaisiin ja toteuttaa heidän haaveet todeksi. Hienovarainen sekä spontaani kuvaaja joka saa hetkestä kuin hetkesta täydellisen kuvan. Kuvista välittyy tunteet sekä tunnelma johon pystyy aina palata. Johanna on ystäväliinen ja sosiaalinen, hän kohtasi vieraat kun vahat tutut."

-Julia & Matti-

Haluan kiittää tästä koko huomenlahjakuvauksesta ja kansiosta, täytyy sanoa että on tämä kyllä kieltämättä tällainen "itsetunnon kohotus" ollut, ja kuinka hassua että haluaa vaan uudestaan ja uudestaan katsoa omia kuviaan.
Olet ihan huippu kuvaaja ja saat varmasti joka ikisen ihmisen tuntemaan arvokkaaksi ja kauniiksi kameran edessä. En malta odottaa että saan myös kertoa miehelle kuka kuvaa joskus tulevaisuudessa meidän perheen ja mahdollisesti vauvan. 

-Marianne-

"Hain postista mitä kauniimman paketin, sydämen pohjasta kiitämme sinua Johanna aivan mykistävistä kuvista.  Sinun ansiostasi saimme jotain minkä kautta pääsemme aina takaisin tuohon unohtumattomaan hetkeen/päivään <3  Kiitos"

-Jenni & Jyri-

 

 

“Jokainen ottamasi hääkuva on kuin suoraan taidenäyttelystä. Menimme juhlistamaan kuvia ja muistelemaan häitämme illalliselle lempiravintolaamme.”

- Ruusu & Erkka-

 

 

Kiitos, kun kuvasit tyttäremme. Kuvista tuli todella hienoja!

- Doris -

 

"Sehän on vauvakuiskaaja".

- Ohimennen vauvakuvauksen lomassa kuultua-

 

 

"Olet ihan mahtava kuvaaja, jopa me valokuvausvammaiset, jotka emme yhtään viihdy kameran edessä pystyimme rentoutumaan ihan kokonaan."

-Ksenia & Mikko-

 

"Tuhannesti kiitoksia voimaannuttavasta kuvauksesta, olet upea kuvaaja ja valmentaja".

- Johanna (kaimani näin siis kommentoi) - 

 

 

Kuvaus oli aivan ihana. Etukäteen hieman jännitti kuvaus pelkissä alusvaateissa, mutta äkkiä jännitys katosi. Oli erittäin helppoa ja luontevaa olla sinulla kuvattavana. Ja lopputulos oli todella onnistunut. En voinut edes uskoa, että minusta saa niin edustavia kuvia! Kiitos siitä kuuluu ehdottomasti kuvaajalle. Jatkossa kun joku etsii hyvää kuvaajaa, suosittelen sinua lämpimästi.

- Mia -

 

 

"You made our day, it was such a delight to work with you. We couldn´t be happier about the results - art, art, art!"

- Pauliina & Andrew-

 

 

“Lämmin, aito, välitön Johanna. Rautainen ammattilainen, täynnä toinen toisiaan upeampia ideoita yhdistettynä kiireettömään ja persoonalliseen tapaan työskennellä. Voiko asiakas enempää toivoa? Ei todellakaan voi, mutta iloisesti yllättyneenä saa päälle vielä onnenkyyneleitä ja uuden ystävän.”

-Paula-

 

 

“Uskomaton yhteys ja vapaus kuvatessa.”

-Laura-

 

 

"Such a Delight to do after wedding photography with this Lovely Lady! I highly recommend it."

-Jonna & Andrew-

 

 

"TYKKÄÄN, TYKKÄÄN ,TYKKÄÄN!! Kaikista kuvista huokuu lämpö ja rakkaus sekä ihanasti olet saanut henkilökuvien persoonat esille. Taidetta rakkaudella."

-Paula-

 

 

 

 

  @Johanna Kempf Photography /  ALL RIGHTS RESERVED